Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 247 km

Vrouw aangereden door glijdende auto Middelburg

Toegevoegd: 16-12-2022, 08.53 uur
De gewonde vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een vrouw is vanochtend in Middelburg aangereden door een auto die door plaatselijke gladheid in een slip was geraakt. De vrouw liep letsel op.


Het slachtoffer liet rond 07.15 uur haar hond uit toen ze bij de kruising van de Noordweg met de Schotelweg, vlakbij Sint Laurens, plotseling werd aangereden door de auto. De vrouw kwam ten val en liep verwondingen op. Een ambulanceteam werd gewaarschuwd en dit heeft de vrouw vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto gleed na de aanrijding door tegen een hekwerk. Het voertuig liep lichte schade op.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (3-1-2023 om 07:02)
hoe gaat het nu met de vrouw en haar hondje ,hoop dat het weer beter gaat
Mart. (18-12-2022 om 09:41)
Allereerst sterkte en beterschap voor de vrouw met hondje. Verder wil ik Emilie Boogschutter er op wijzen dat er helaas ook in Vlissingen niet op fietspaden wordt gestrooid, hier op de Nieuwe Zuidbeekseweg heb ik diverse fietsers onderuit zien gaan, met twee grote middelbare scholen, een bejaardenflat en een winkelcentrum (Papegaaienburg) waar ook de parkeerplaatsen en trottoirs spekglad waren was het vragen om ongelukken. Een ware aanfluiting voor het strooibeleid in Vlissingen, dit kan en moet beter.
Emilie Boogschutter (17-12-2022 om 09:32)
Vlissingen strooit beter dan Middelburg! Ik woon in Middelburg. Fietspaden, worden in Vlissingen óók gestrooid gelukkig. Daar zouden Middelburg en Veere een voorbeeld aan kunnen nemen. Een glijdende auto is onbestuurbaar, óók met winterbanden. Beterschap voor die arme dame. Hoop dat de hond met de schrik vrijgekomen is. Bij gladheid, binnen blijven als dat mogelijk is. Mijn hond gaat dan een plasje in onze tuin doen.
John (16-12-2022 om 19:51)
@Henk de Vries, passagier van je eigen voertuig? Als men niet de kunde bevat om een voertuig onder controle te houden bij deze weersomstandigheden wel ja. Het is eigenlijk schandalig dat men niet verplicht een aantal dagen slipcursussen moet volgen bij het behalen van een rijbewijs. Net als dat je direct met aanhanger mag rijden maar daar nooit les in hebt gehad, ook afschaffen die hap.
Vlissinger (16-12-2022 om 18:02)
@Henk de Vries, ben je toevallig werkzaam bij of voor een bandenboer/garage? Mensen worden vaak onnodig op kosten gejaagd door dit soort fabeltjes zodat ze lekker geld kunnen verdienen over de rug van mensen die het financieel al niet breed hebben. Winterbanden zijn namelijk alleen beter dan zomerbanden in het wegwerken van grote hoeveelheden water of sneeuw. Met ijzel maakt het bijzonder weinig uit of je met winter -en of zomerbanden rijdt. Dan is het gewoon rubber op ijs en niets is dan in staat om grip te houden tenzij je met sneeuwkettingen gaat rijden wat je natuurlijk niet doet met ijzel.
Henk de Vries (16-12-2022 om 13:18)
@Martijn als we dan toch gaan wijzen, ben ik van mening dat de bestuurder NOOIT de weg op had mogen gaan. Deze auto staat nog op zomerbanden. Als je in deze omstandigheden de weg op gaat zonder winterbanden, ben je passagier van je eigen voertuig. Alles op de overheid afschuiven vind ik te makkelijk (al betalen wij ze er rijkelijk voor). Je hebt als deelnemer aan het verkeer ook nog verantwoordelijkheden Voor de rest, alle sterkte en beterschap aan de aangereden vrouw! Ik vind het heel erg om te lezen dat u slachtoffer bent geworden van de roekeloosheid van uw medemens
Cookie-instellingen beheren