Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 196 km

Vrachtwagen belandt door gladheid in berm Middelburg

Toegevoegd: 16-12-2022, 11.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Bosschaartsweg in Middelburg is vrijdagochtend een vrachtwagen door gladheid in de berm terecht gekomen en vervolgens scheef op de weg tot stilstand gekomen.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 06.00 uur plaats. Ter plekke was het spiegelglad en hierdoor kon de chauffeur van de vrachtwagen deze niet meer op de weg houden. De chauffeur bleef ongedeerd en het gevaarte bleef overeind, maar op eigen kracht uit de berm komen bleek geen optie meer

Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de vrachtauto weer op de weg te krijgen. Wanneer deze klus er precies opzit, is nog niet bekend. Rond 10.45 uur moesten de bergingswerkzaamheden namelijk nog beginnen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (16-12-2022 om 12:12)
Bulk zijn vaak kundige chauffeurs, onmacht kan gebeuren. Als ik zie hoe sommige snel uit een parkeervak wil komen... rustig je pedalen gebruiken. Kun je het beter neemt het stuur over vd vrachtauto enniet gaan huilen .
Cookie-instellingen beheren