Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij frontale aanrijding in Oud Vossemeer

Toegevoegd: 05-01-2005, 16.26 uur
Door: Politie Zeeland

OUD VOSSEMEER - Op de Kreekweg in Oud Vossemeer vond dinsdag om 16.09 uur een frontale aanrijding plaats waarbij enkele personen gewond zijn geraakt.

Een 48-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Hikseweg komende uit de richting van Oud Vossemeer en wilde de kruising met de Kreekweg oversteken.

Daarbij verleende ze geen voorrang aan een 18--jarige automobiliste uit Steenbergen. Een frontale botsing volgde.

De vrouw uit de gemeente Tholen is met een lichte hersenschudding en een gekneusd been met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De andere automobiliste liep een gekneusde arm op en haar inzittenden, een 19-jarige inwoner uit de gemeente Tholen en een 37-jarige inwoonster uit Oudenbosch liepen verwondingen aan het gezicht en een gekneusd been op.

Zij zijn behandeld in de HAP. Beide auto’s zijn geheel vernield. Omstreeks 18.00 uur was de kruising weer vrij.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren