Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist celstraf voor mishandeling in Kloosterzande

Toegevoegd: 20-12-2022, 13.01 uur
Het incident vond op 5 september plaats.
Het incident vond op 5 september plaats.
© Foto: Remi Mesu (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 49-jarige W. A. uit Kloosterzande, die 5 september zijn achterbuurjongen met een mes in diens gezicht zou hebben gesneden en de moeder van de jongen wat klappen zou hebben verkocht, moet volgens de officier van justitie een gevangenisstraf van twee jaar waarvan acht maanden voorwaardelijk opgelegd krijgen. De zaak tegen de man diende vandaag voor de rechtbank in Middelburg.​


Achtergrond van het geweldsdelict in de Tulpstraat was een ruzie tussen de zoon van A. en één van de kinderen van de achterbuurvrouw. Deze vond plaats tijdens het voetballen op school. A. wilde verhaal halen en bonkte op de deur van de achterburen. Volgens de vrouw kreeg haar zoon direct een jaap in zijn gezicht door een hakmes en kwam zij er met wat klappen vanaf.

A. had een totaal andere lezing: hij had inderdaad op de deur gebonkt, de vrouw deed de deur open en begon direct een scheldkanonnade. Hij was vertrokken en dat was het. Hoe de zoon aan die snee op zijn gezicht kwam, wist hij niet. En hoe zijn bril in de gang terecht was gekomen, kwam mogelijk doordat deze van zijn neus was gevallen. In de gang was hij in ieder geval niet geweest. In de visie van A. was alles gelogen en is de snee van de jongen in scene gezet - zelf gedaan - om hem in een kwaad daglicht te stellen.

Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren