Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Derde verdachte Oud-Vossemeer aangehouden

Toegevoegd: 26-12-2022, 15.43 uur
De 3e verdachte kon vanmorgen worden aangehouden.
De 3e verdachte kon vanmorgen worden aangehouden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Reinoud Hiemstra

OUD-VOSSEMEER - De politie heeft een derde verdachte aangehouden vanwege het voorval in Oud-Vossemeer waarbij agenten zaterdagavond schoten losten. Het gaat om een 32-jarige man uit Oud-Vossemeer. 


In de loop van zaterdagavond wilden agenten een auto controleren die zonder verlichting op de Veerstraat in Oud-Vossemeer reed. Omdat de bestuurder vervolgens op de agenten inreed, schoten de agenten op het voertuig. De verdachten probeerden te ontkomen maar reden hun Mercedesbusje vast op een akker. Ter plekke werden al snel twee verdachten aangehouden. Een mogelijk derde persoon bleef voortvluchtig, ondanks de inzet van een politiehelikopter en een flink aantal agenten.

De nu aangehouden derde verdachte meldde zich vanmorgen bij het politiebureau in Bergen op Zoom, zo laat de politie weten. De man is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren