Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 136 km

Bellende man staande gehouden bij Rilland

Toegevoegd: 03-01-2023, 18.20 uur
Bellende man staande gehouden bij Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Agenten van het politiebasisteam Oosterscheldebekken hebben dinsdagmiddag een man staande gehouden voor het bellen tijdens het autorijden.


De agenten zagen de man in de loop van de middag rijden. Tijdens het rijden was de man niet handsfree aan het bellen. Hierop hebben de agenten de man aan de kant van de weg gezet en spraken de man aan.

Tijdens dit gesprek roken de agenten een flinke alcoholgeur. Hierop hebben ze de man laten blazen. De man blies een hoeveelheid van 330 Ug/l. De man heeft voor beide overtredingen een bekeuring gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brabander (3-1-2023 om 21:05)
Inderdaad @Zeeuw dan zal niemand meer handheld bellen hierin 't Zeeuwse aangezien meeste zeeuwe zuunig zeen beste oplossing!;)
zeeuw (3-1-2023 om 20:19)
ze moeten de boeten verhogen naar 1000euro ,want die riool ratten leren het toch niet
Gina Heynze (3-1-2023 om 20:00)
Groot nieuws zeg! Elke dag kom ik er zo legio tegen. Je herkent ze al bij voorbaat. Ze minderen vaart en/of gaan slingeren. Wanneer verzinnen ze eens een remedie tegen het hand-held bellen?
Ewa (3-1-2023 om 19:07)
Applaus voor al deze agenten van het @politiebasisteam Oosterscheldebekken wèl bizar dat er meerdere personen nodig waren schijnbaar om slechts 2 bonnen erop te zetten hopelijk wel met een EMG cursus erbij, alcohol slot en rijontzegging
Cookie-instellingen beheren