Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 325 km

Bekeuringen bij verkeerscontrole Goes

Toegevoegd: 14-01-2023, 15.54 uur
Bij de controle zijn meerdere overtredingen geconstateerd.
Bij de controle zijn meerdere overtredingen geconstateerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Aan het Geldeloozepad in Goes vond vrijdagmiddag een verkeerscontrole plaats. Hierbij zijn voor verschillende overtredingen boetes uitgeschreven.


Tijdens de verkeerscontrole zijn meerdere verkeersdeelnemers gecontroleerd op overtredingen. Hierbij werd onder meer een rollenbank ingezet om de constructiesnelheid van bromfietsen te controleren. Met behulp van deze rollenbank werd vastgesteld dat de bromfiets van een 16-jarige Goesenaar niet voldeed aan de maximale constructiesnelheid van 45 kilometer per uur. Het voertuig had een constructiesnelheid van 59 kilometer per uur. De bromfiets kreeg een wachten op keuren (WOK) melding en de bestuurder mocht niet verder rijden. 

Verder werd bij een 57-jarige Goesenaar vastgesteld dat de aanhanger niet dezelfde kentekenplaat voerde als het trekkende voertuig, waar dit wel wettelijk verplicht is. Deze bestuurder kreeg hiervoor een boete.

"Van een 31-jarige Goesenaar werd geconstateerd dat de persoon een voertuig bestuurde zonder geldig rijbewijs. Deze was wegens een eerdere overtreding al ongeldig verklaard", aldus de politie. 

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (15-1-2023 om 14:38)
@Maeco Even googelen en je ziet wat de regels zijn.
Lies (15-1-2023 om 09:31)
@marco Een aanhangwagen of caravan heeft een eigen kenteken nodig als deze zwaarder is dan 750 kilo (toegestane maximummassa). Is de aanhanger lichter, dan krijgt deze hetzelfde kenteken als het voertuig dat de aanhanger trekt.
Marco (15-1-2023 om 01:03)
Ik heb op mijn aanhangwagentje ook niet de zelfde kentekenplaat als op het trekkende voertuig. Mijn aanhangwagen heeft een eigen kentekenbewijs met eigen kenteken. Dus hoezo is het wettelijk verplicht dat dit hetzelfde moet zijn ?
Cookie-instellingen beheren