Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 274 km

Automobilist schept fietser Middelburg

Toegevoegd: 18-01-2023, 13.41 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de Oosterscheldestraat in Middelburg werd vanmiddag een fietser geschept door een automobilist. De fietser liep geen letsel op.


De automobilist reed rond 12.55 uur op de Oosterscheldestraat en wilde afslaan naar de Kreekrakstraat. Hierbij heeft hij vermoedelijk de fietser over het hoofd gezien. De auto schepte vervolgens de fietser, waarna deze via de voorruit ten val kwam. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken, maar hij liep geen letsel op. De politie kwam ter plaatse en heeft verklaringen van de betrokkenen opgenomen.

De voorruit van de auto raakte beschadigd, daarom zal het voertuig moeten worden opgehaald door een bergingsbedrijf. De fietser en zijn fiets werden door de politie thuisgebracht. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bezorgde automobilist (18-1-2023 om 15:11)
Tja dat dit gebeurt....Snelle fietsers die denken overal tussen te moeten schieten... Helaas voor fietser en autoruit. Mogelijk heeft idd automobilist fietser over hoofd gezien! Mensen de maatschappij is en wordt steeds individualistischer, we denken alleen nog maar ons eigen ik. Dit wordt de toekomst meer soortgelijke ongevallen. Valt mij op dat ook automobilisten tegenwoordig voorrang nemen of op het net toelaatbare voor je invoegen vanuit zijstraat/inrit/enz. Hebben we geen geduld meer? Hebben we geen verkeersinzicht meer? Waar gaat dit naar toe? Het einde?
Cookie-instellingen beheren