Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brand in oven zorgcentrum Zaamslag, opschaling naar middelbrand

Toegevoegd: 19-01-2023, 08.19 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZAAMSLAG – In een zorgcentrum aan de Molenstraat in Zaamslag woedde donderdagmorgen een brand. De brandweer schaalde op naar een zogenaamde middelbrand.


Omstreeks 08.05 uur werden de brandweerlieden van Axel en Hulst met spoed opgeroepen voor de brand. Aanrijdend werd duidelijk dat op de tweede verdieping van het zorgcomplex een brand woedde in een oven.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat de brand al onder controle was. De brandende oven was geblust. De brandweer heeft de ruimtes geventileerd. De vleugel waar de brand woedde, is volledig ontruimd door de BHV’ers van het zorgcomplex. De brand had zich beperkt tot één kamer. De brand ging gepaard met veel rook en stank, aldus de woordvoerder van Veiligheidsregio Zeeland. Er is één bewoner behandeld door het ambulancepersoneel.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren