Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Middelbrand aan de Stroodorpe in Sluiskil

Toegevoegd: 22-01-2023, 18.35 uur
Door: Reinoud Hiemstra

SLUISKIL - Aan de Stroodorpe in Sluiskil heeft zondagavond enige tijd bij een woning een schoorsteenbrand gewoed. Er werd opgeschaald naar middelbrand. Er raakte niemand gewond.


De woningbrand werd omstreeks 17.25 uur gemeld. Op dat moment zijn er meerdere eenheden ter plaatse gestuurd. Nadat duidelijk werd dat de brand slecht bereikbaar was en er sloopwerkzaamheden genoodzaakt waren, werd er rond 17.40 opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. "Inmiddels is de brand redelijk onder controle", zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ). Er zijn geen gewonden gevallen.

Vanwege de omvang van de schade wordt stichting Salvage ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren