Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in schuur slaat over naar woning Goes

Toegevoegd: 22-01-2023, 19.04 uur
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Bij een woning aan de Langemeet in Goes heeft zondagavond een brand gewoed. Omdat de brand van een schuurtje overgeslagen was naar de woning, werd er opgeschaald naar een middelbrand.


Omstreeks 18.10 uur brak er door onbekende oorzaak een brand uit in een schuurtje bij een vrijstaande woning aan de Langemeet. De brandweerlieden van brandweerpost Oranjeweg in Goes werden met spoed ter plaatse gestuurd. Omdat de vlammen dreigden over te slaan naar de woning werd er opgeschaald naar een middelbrand. Meer brandweervoertuigen werden ter plaatse gestuurd. 

De brandweer kon niet voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning. Omdat het bluswater van de brandweer op was, werd er ook nog een waterwagen opgeroepen. Met behulp van een hoogwerker is de brand in het dak geblust. De brandweer was genoodzaakt een gedeelte van de woning te slopen om bij de brandhaard te komen. Bij de brand kwam veel rook vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren