Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man belandt in ziekenhuis na mishandeling in Middelburg

Toegevoegd: 23-01-2023, 14.29 uur
Man belandt in ziekenhuis na mishandeling in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Aan de Kanaalweg in Middelburg is maandagmorgen een man mishandeld. De politie zoekt getuigen van dit incident.


De man was vanmorgen rond 07.00 uur te voet onderweg naar zijn werk toen hij de Kanaalweg wilde oversteken. Tijdens het oversteken werd hij bijna aangereden. Toen hij vervolgens een handgebaar maakte richting de automobilist, stapte deze uit en duwde deze het slachtoffer. Het slachtoffer kwam ten val. De automobilist reed vervolgens weg. De man raakte bij de val dusdanig gewond dat hij in het ziekenhuis behandeld diende te worden. "Volgens een getuige reed de man in een zwarte/ donkerkleurige bestelbus met mogelijke witte tekst op de bus", aldus de politie.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (23-1-2023 om 23:01)
Er zal vast nog wel een grote mond en bedreiging aan vooraf zijn gedaan voordat de man uit zijn bus stapt en hem een duw geeft
OMG (23-1-2023 om 21:20)
EMG cursusje zou hem wel eens een lesje kunnen leren en die 1250 a1500 mag hij dan ook ff zelf ophoesten met zijn heethoofd de kneus zal thuis wel te weinig aandacht krijgen vandaar dit achterlijke huftergedrag heb er geen anderewoorden voor.
Henky (23-1-2023 om 20:03)
Wel het kan nog gekker vorig jaar loop ik met de hond komt er een aan vliegen maak een gebaar van he pas je snelheid aan ,vervolgens stop hij rijd achteruit hond onder auto vervolgens rijdt hij weer achteruit en dan wilde hij mijn er onder rijden ,aangifte gedaan bestuurder aangehouden vervolgens bericht ontvangen van rechtbank wat denk je sepo word niet vervolgd ,meneer doet aangifte tegen mijn voor schade aan bumper en wat denk je bumper betalen terwijl hij expres mijn hond aan rijd ,WEL LANG LEVE HET RECHT SYSTEEM IN NEDERLAND
Jac (23-1-2023 om 19:50)
intolerantie en korte lontjes viert hoogtij vandaag de dag......
T (23-1-2023 om 16:35)
Is toch niet te geloven wat voor achterlijke er rond lopen/rijden?! Je moet je eigen maar (bijna) omver laten rijden want je mag niks meer zeggen of doen. Tegenwoordig moet je gewoon je blik op oneindig houden en vooral je hoofd niet bewegen. Stel je voor dat je iemand aankijkt.
Pippa (23-1-2023 om 16:17)
Johan, ook al steekt die °persoon z ,n middenvinger op dan nog ga je iemand niet mishandelen! tenslotte werd de man bijna aangereden , de bestuurder moet vroeger z, n nest uitkomen hoeft hij ook niet zo te haasten! Echt maandagochtend perikelen!
Cookie-instellingen beheren