Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man belandt in ziekenhuis na mishandeling in Middelburg

Toegevoegd: 23-01-2023, 14.29 uur
Man belandt in ziekenhuis na mishandeling in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Aan de Kanaalweg in Middelburg is maandagmorgen een man mishandeld. De politie zoekt getuigen van dit incident.


De man was vanmorgen rond 07.00 uur te voet onderweg naar zijn werk toen hij de Kanaalweg wilde oversteken. Tijdens het oversteken werd hij bijna aangereden. Toen hij vervolgens een handgebaar maakte richting de automobilist, stapte deze uit en duwde deze het slachtoffer. Het slachtoffer kwam ten val. De automobilist reed vervolgens weg. De man raakte bij de val dusdanig gewond dat hij in het ziekenhuis behandeld diende te worden. "Volgens een getuige reed de man in een zwarte/ donkerkleurige bestelbus met mogelijke witte tekst op de bus", aldus de politie.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (23-1-2023 om 15:40)
Het is te hopen dat dit opgewonden heerschapje ook het lef heeft om zichzelf even te melden maar dat zal wel niet.
Johan (23-1-2023 om 14:59)
Welk handgebaar zou deze man gemaakt hebben, waardoor de bestuurder van het busje zo boos werd? Handgebaar klinkt heel onschuldig maar misschien heeft deze voetganger de mishandeling wel uitgelokt. En in dit geval vind ik dat geen victim blaming!
Cookie-instellingen beheren