Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Meerdere aanhoudingen na mogelijke steekpartij Goes

Toegevoegd: 27-01-2023, 11.17 uur
Het slachtoffer is een 17-jarige jongen uit Oostburg.
Het slachtoffer is een 17-jarige jongen uit Oostburg.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - De persoon die donderdagavond gewond raakte bij het Kolveniershof in Goes, is een 17-jarige jongen uit Oostburg. Hij werd vermoedelijk gestoken. Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden, zo meldt de politie.


Hulpdiensten kregen rond 18.15 uur een melding van een ruzie op straat. Hierbij zou één gewonde zijn gevallen. Ter plaatse gekomen troffen de hulpdiensten het 17-jarige slachtoffer gewond aan. Enige tijd later werd een 41-jarige verdachte aangehouden. Rond 02.30 uur werd ook een 15-jarige jongen aangehouden.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. "Bij het incident raakte ook nog een 16-jarige jongen uit Middelburg gewond. Hij heeft aangifte gedaan van zware mishandeling en moest door een arts nagekeken worden", laat de politie weten.

Ter plaatse werden al meerdere getuigen gehoord. Ook werd er gekeken of er camerabeelden van het incident waren. De politie zoekt nog meer getuigen. Iets gezien? Neem dan contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren