Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie houdt verkeerscontrole Terneuzen

Toegevoegd: 02-02-2023, 09.12 uur
Eén bestuurder bleek onder invloed van verdovende middelen.
Eén bestuurder bleek onder invloed van verdovende middelen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Agenten hielden woensdagavond een verkeerscontrole aan de Buitenhaven in Terneuzen. Er werd onder meer een bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van verdovende middelen. 


Tussen 19.00 uur en 21.00 uur hebben agenten 57 voertuigen gecontroleerd. Tijdens de controle werd één bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van verdovende middelen. "Hij ismeegenomen naar het politiebureau voor een bloedproef. Hieruit zal na onderzoek moeten blijken of de man inderdaad onder invloed heeft gereden", aldus de politie.

Er werden meerdere bekeuringen uitgeschreven voor onder andere rijden zonder gordel, te hard rijden, het voeren van verkeerde verlichting of kapotte verlichting en het niet tonen van een rijbewijs. Ook werd er in de kofferbak van een auto vuurwerk aangetroffen. Dit vuurwerk is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drm (2-2-2023 om 21:22)
Das overal @Douwedabert zoals @optimist ook doet bevestigen ey
optimist (2-2-2023 om 15:46)
@Douwe, waar zou dat niet zo zijn? Hier in Zoutelande is het ook gewoon dat er 60-70 gereden wordt, terwijl je maar 30 mag. Regeltjes invoeren is prachtig, maar dan ook graag handhaven!
Douwe dabert (2-2-2023 om 13:11)
Zouden ze ook hier in Vlissingen moeten doe. Vliegende controles en ook in de late uurtjes. Het stikt hier van de randdebielen die te hard of onder invloed rijden. Souburg hetzelfde verhaal.
Cookie-instellingen beheren