Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Auto raakt beschadigd bij ongeval Westerscheldetunnelweg (N62)

Toegevoegd: 11-02-2023, 08.32 uur
Door: Reinoud Hiemstra

BORSSELE - Op zaterdagochtend is een auto beschadigd geraakt door een eenzijdig ongeval op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele. De bestuurder raakte niet gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 07.00 uur. De automobilist kwam uit te Westerscheldetunnel en reed richting richting Middelburg waarna het mis ging. De voorzijde van het voertuig raakte zwaar beschadigd. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. De bestuurder raakte niet gewond. 

De politie kwam ter plaatse en heeft de ongevalslocatie veilig gesteld. Medewerkers van de Westerscheldetunnel sloten een enkele rijstrook af. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig getakeld. Rond 08.00 uur was de weg weer volledig vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (11-2-2023 om 19:22)
Waarom rijstrook afsluiten? Doen ze bij een normaal pechgeval ook niet.
Johan (11-2-2023 om 12:19)
wat er is gebeurd is niet duidelijk? Hij moet toch ergens tegenaan zijn gereden en schade hebben gemaakt aan een ander object, of een dier hebben doodgereden?
Cookie-instellingen beheren