Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Handhaver in Goes mishandeld, 1 aanhouding

Toegevoegd: 04-03-2023, 09.55 uur
Handhaver in Goes mishandeld, 1 aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Agenten hebben afgelopen vrijdag een 19-jarige man uit Kloetinge aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een handhaver van de gemeente Goes te hebben mishandeld en beledigd.


De verdachte werd vrijdagmiddag in de binnenstad aangesproken door de handhaver omdat hij buiten een joint aan het roken was. Daarop beledigde de verdachte de handhaver waarop deze besloot de man aan te houden. Vervolgens mishandelde de verdachte hem en ging er vandoor.

De politie kon de man vervolgens opsporen en hij werd aan het begin van de avond, op last van de officier van justitie, buiten heterdaad aangehouden in een woning in Goes. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (7-3-2023 om 10:25)
@Belasting, zie het filmpje van dumpert.. is de manier van aanhouden handig van de boa?—>kan beter. Maar geweld tegen hulpverleners vind ik sws not done.
Sander (6-3-2023 om 08:51)
Is dit in Goes? https://www.dumpert.nl/item/100055293_ce04074d
Qwerty (6-3-2023 om 00:01)
Schijnbaar vervelen zich mensen, daarom zijn de meeste reacties net gebakken lucht. Je blijft gewoon met handen af van anderen. Ooit komen ze verkeerde tegen.
Michel (5-3-2023 om 13:14)
@Mart62, in zover helemaal met je reactie eens. Maar de regel, en al helemaal niet naar handhavers, zou ik zo willen zien. Je moet met je poten van iedereen afblijven, wie het ook is.
@Mart62 (5-3-2023 om 13:09)
Ook als handhaver moet je respect verdienen en dan van een olifant een mug maken, als een blaaskaak tekeergaan, etc. past daar allemaal niet bij. Er zou een hoge standaard voor onze dienders moeten zijn. Dan lees ik dat u vindt dat iedereen respect verdient maar een vervelende mening is totaal niet van belang. Zou zeggen, zoek het eerst bij uzelf, want je kunt zelfs op nationale televisie zien hoe de handhaving op Schouwen-Duiveland doordraait met boetes, menselijke maat is vaak ver weg terwijl echte problemen niet worden aangepakt.
Mart62 (5-3-2023 om 12:37)
@Joris, helaas is uw mening totaal niet van belang. Toen ik jong was, vroeger was alles beter, allemaal flauwekul. Er is geen enkel excuus om selectief respect te tonen naar onze medemensen, om wat voor reden dan ook. En al helemaal niet naar handhavers. Uw reactie is tekenend voor de bedroevende mentaliteit van tegenwoordig. Als het ons niet aanstaat dan slaan we er maar op want het zijn maar nepagenten en geen echte mensen. Nou ja.... Ik ben ook al wat ouder en mijn jeugd ligt al lang achter me maar als zie wat er van ons geworden is schaam ik me diep.
Cookie-instellingen beheren