Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande woningbrand Poststraat Stavenisse

Toegevoegd: 15-03-2023, 12.24 uur
De brandweer kon de brand beperken tot de uitbouw.
De brandweer kon de brand beperken tot de uitbouw.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

STAVENISSE – Bij een woning aan de Poststraat in Stavenisse is woensdagmiddag brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar een zogenoemde middelbrand.


De brand bij de woning werd omstreeks 12.05 uur gemeld. Direct werd de tankautospuit van brandweer Stavenisse ter plaatse gestuurd. Omdat er sprake was van een uitslaande brand, schaalde de brandweer op naar een middelbrand. Hierom werd er ook een hoogwerker vanuit Bergen op Zoom en een waterwagen ter plaatse gestuurd. Zij konden echter aanrijdend retour gaan.

De brandweerlieden van Stavenisse konden de brand beperken tot de aanbouw en voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de woning. De brandweer is enige tijd bezig geweest met het nablussen en het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren