Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte in Sluiskil aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 10-04-2023, 08.47 uur
Verdachte in Sluiskil aangehouden voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SLUISKIL – De politie heeft maandagnacht een verdachte aangehouden in Sluiskil. De verdachte wordt verdacht iemand te hebben mishandeld.


De hulpdiensten werden in de loop van de nacht opgeroepen voor een melding van een mogelijke mishandeling. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk sprake te zijn geweest van een mishandeling. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan de opgelopen verwondingen. Daarna is er een aangifte opgenomen.

De politieagenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen zijn vervolgens met een machtiging van de officier van justitie de verdachte gaan aanhouden in de woning.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (12-4-2023 om 06:54)
Wat dan Oost-Souburger? Meteen maar de doodstraf opleggen ofzo zonder eerlijk proces? Als dat is wat u wilt moet u ook realiseren dat zo’n manier van rechtsgang ook voor u gaat gelden; zelfs voor de meest kleine overtredingen zoals bijvoorbeeld wildplassen, foutparkeren of een snoeppapiertje op straat gooien..
Oost-Souburger (10-4-2023 om 12:46)
Zal wel weer een taakstraf worden
Cookie-instellingen beheren