Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 31 km

Rijbewijs ingevorderd na negeren politiebevel

Toegevoegd: 14-04-2023, 08.25 uur
Rijbewijs ingevorderd na negeren politiebevel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Een vrouw heeft donderdag na een ongeval in Kapelle haar rijbewijs moeten inleveren. Ze luisterde niet naar het bevel van de aanwezige agenten.


De wijkagenten van Kapelle werden donderdag opgeroepen voor een aanrijding in Kapelle. Ter plaatse bleek dat een tegenpartij was weggereden. De melder was achter de doorrijder aangereden. Volgens de agenten vertoonde de tegenpartij vreemd rijgedrag en deze wilde niet meewerken met het invullen van de schadeformulieren. De gevorderde blaastest werd geweigerd door de vrouwelijke bestuurster. De dienders wilden de vrouw hierop aanhouden, alleen kregen zij op dat moment een spoedmelding. Hierop hebben zij de vrouw het bevel gegeven dat zij niet meer mocht rijden.

Toen de dienders terugkwamen, bleek dat de vrouw ondanks het bevel toch weg was gereden. Zij bleek thuis te zijn. Vanwege de omstandigheden is het rijbewijs van de vrouw ingevorderd en heeft de vrouw een bekeuring gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (14-4-2023 om 18:01)
Goed werk van de politie.
Cookie-instellingen beheren