Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 39 km

Brand in werkplaats Oude Rijksweg Krabbendijke

Toegevoegd: 29-04-2023, 13.08 uur
Brand in werkplaats Oude Rijksweg Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - In Krabbendijke is zaterdagmiddag brand uitgebroken in een werkplaats aan de Oude Rijksweg. De brandweer schaalde op naar middelbrand maar de omvang van de brand bleef beperkt.


De eerste melding van de brand kwam rond  12.20 uur binnen. Hierop werd de brandweer van Krabbendijke ter plekke gestuurd. Binnen vijf minuten werd opgeschaald naar middelbrand waarna ook een extra blusvoertuig en een waterwagen werden opgeroepen.

Het pand werd in afwachting van de komst van de brandweer ontruimd. Rond 12.45 uur meldde de bevelvoerder van de brandweer dat de brand 'meester' was. Hierna werd nog geventileerd. De waterwagen hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
papa isse gekkie (30-4-2023 om 16:38)
krabb'ndieke. kon ik er maar wonen
Cookie-instellingen beheren