Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 355 km

Forse schade aan woningen Schuttershof Kapelle na brand

Toegevoegd: 30-04-2023, 05.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Diverse brandweereenheden van Zuid-Beveland zijn zondagnacht ingezet bij een woningbrand in Kapelle. De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.


De brand ontstond omstreeks 04.20 uur op de erfafscheiding van twee woningen aan het Schuttershof in Kapelle. Vijf minuten later sloegen de vlammen over naar de woningen en schaalde de brandweer op naar een middelbrand. Brandweer Goes kwam met een hoogwerker ter plaatse. Daarnaast kwamen de tankautospuiten van Kapelle, Wemeldinge en ’s-Gravenpolder ter plaatse.

Door de brand ontstond er veel schade aan de woningen. Medewerkers van Team Brandonderzoek van de brandweer gaan onderzoek doen naar de toedracht van de brand. De veiligheidsregio laat weten dat er niemand gewond is geraakt bij de brand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (30-4-2023 om 10:18)
Is het nu een extra aan/op bouwsel dat in de fik stond? Bij het lezen van erfafscheiding dacht ik aan een schutting of (coniferenhaag ozi) met dakramen. Het model ziet er in ieder geval anders uit dan de andere huizen Sterkte met de schade en de afwikkeling.
Cookie-instellingen beheren