Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Jongen (15) heeft mes en boksbeugel op zak

Toegevoegd: 18-06-2023, 10.02 uur
Jongen (15) heeft mes en boksbeugel op zak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Na een ruzie op straat in Goes heeft de politie zaterdagavond een 15-jarige jongen uit Kruiningen aangehouden. De tiener bleek een mes en een boksbeugel op zak te hebben.


De politie kreeg kort voor de aanhouding een melding van een ruzie aan de Troelstralaan. Daarbij zou een mes gezien zijn. Rond 21.50 uur werd de jongen uit Kruiningen aangetroffen in de Cort van der Lindenstraat. Hij kon zich niet legitimeren en bleek een boksbeugel en een mes op zak te hebben.

De jongen is ingesloten en de wapens zijn in beslag genomen, zo laat de politie vanochtend weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuwlekkere (18-6-2023 om 12:43)
lekkere op voeding van die gozer
Ad Jonkers (18-6-2023 om 11:31)
Vanzelfsprekend behoren een mes en een boksbeugel tot de standaarduitrusting van een 15-jarige jongen die op zaterdagavond lekker gaat stappen! # Sarcasmeknop wijd open#
Cookie-instellingen beheren