Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 256 km

Persoon aangehouden na winkeldiefstal en bedreiging winkel Middelburg

Toegevoegd: 30-06-2023, 16.30 uur
Persoon aangehouden na winkeldiefstal en bedreiging winkel Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op donderdagavond werd door agenten een winkeldief buiten heterdaad aangehouden in Vlissingen. Hij zou zich eerder deze week schuldig hebben gemaakt aan winkeldiefstal en bedreiging in Middelburg.


Op maandag werd de 43-jarige Vlissinger in een drogisterij aan de Lange Geere in Middelburg betrapt op het stelen van spullen. Na de diefstal liep de man de winkel uit. Het winkelpersoneel ging de man achterna en spraken hem op straat aan. Vervolgens zou hij het winkelpersoneel met een mes hebben bedreigd.

Direct hierna heeft de politie een onderzoek ingesteld. Er werd onder meer gebruik gemaakt van camerabeelden. "Op de beelden herkenden agenten de verdachte aangezien hij een bekende is", heeft de politie laten weten. Toen de verdachte donderdagmiddag in Vlissingen werd gezien, werd hij ter plekke aangehouden. Dat ging niet zonder slag of stoot want de verdachte verzette zich eerst tegen de aanhouding.

Uiteindelijk werd de verdachte naar Torentijd gebracht en zit daar vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeff (1-7-2023 om 15:26)
Arthur wat zuur, gaat u ook mensen achtervolgen in het verkeer als ze idioot rijden? Het gaat niet om alles maar normaal vinden maar om je gezonde verstand gebruiken. Wat bezielt je om voor zo'n bedrijf met miljarden winst wat boodschappen te redden en je gezondheid te riskeren. Politie bellen of de beveiliging roepen en je handen er niet aan branden. Heb er gewerkt en dit is bij AH zeker niet het landelijke beleid! Heel naïef om achter zo'n agressieve vent aan te rennen. Wil je stoer zijn en de wereld verbeteren ga dan in de zorg werken doe een ehbo cursus of ga bij de politie. Wees een held doe wat vrijwiligerswerk. De echte parasieten zijn de supermarkten zelf, al gezien wat je voor een kilo aardappelen betaalt?
Arthur (1-7-2023 om 07:04)
Natuurlijk Teresa, we moeten alles maar normaal gaan vinden en een houding van schijt hebben. "Het is toch maar van een bedrijf". Juist door die slappe instelling en fopstraffen komen er steeds meer van dit soort parasieten.
Ad Jonkers (30-6-2023 om 20:02)
@Anon Volledig met jouw zienswijze eens!
Teresa (30-6-2023 om 20:01)
Ja dat snap ik.. Maar Moedig??HEt gaat hier maar om een albert heijn of kruidvat. Die regelen hun beveiliging zelf.. moet je als vakkenvuller of teamleider toch niet achteraan? Ze zijn ervoor verzekerd. Nu was het een mes maar het kan ook heel anders (Den Haag). Als je het verschil wil maken dan niet op zo'n manier, zou het m'n eigen kinderen afraden teminste... Je word er ook niet voor betaald. En dat in een supermarkt? Wil je een verschil maken, er zijn betere wegen richting je medemens.
Anon (30-6-2023 om 19:27)
@teresa misschien heeft de man geen vast woon of verblijf plaats, vandaar ze hem op straat oppakken. Ondanks dat het niet de taak van winkel personeel is vind ik het wel moedig dat ze er toch achteraan gaan. Als iedereen zo onverschillig zou zijn was het een nog grotere puinhoop dan het al is.
Ad Jonkers (30-6-2023 om 17:24)
Eerst "proletarisch winkelen", daarna vluchten en vervolgens dreigen en bedreigen. Gelukkig is het "een bekende" van de politie........ Oftewel iemand die de draaideur al meerdere keren heeft gezien!
Cookie-instellingen beheren