Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Persoon aangehouden na winkeldiefstal en bedreiging winkel Middelburg

Toegevoegd: 30-06-2023, 16.30 uur
Persoon aangehouden na winkeldiefstal en bedreiging winkel Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op donderdagavond werd door agenten een winkeldief buiten heterdaad aangehouden in Vlissingen. Hij zou zich eerder deze week schuldig hebben gemaakt aan winkeldiefstal en bedreiging in Middelburg.


Op maandag werd de 43-jarige Vlissinger in een drogisterij aan de Lange Geere in Middelburg betrapt op het stelen van spullen. Na de diefstal liep de man de winkel uit. Het winkelpersoneel ging de man achterna en spraken hem op straat aan. Vervolgens zou hij het winkelpersoneel met een mes hebben bedreigd.

Direct hierna heeft de politie een onderzoek ingesteld. Er werd onder meer gebruik gemaakt van camerabeelden. "Op de beelden herkenden agenten de verdachte aangezien hij een bekende is", heeft de politie laten weten. Toen de verdachte donderdagmiddag in Vlissingen werd gezien, werd hij ter plekke aangehouden. Dat ging niet zonder slag of stoot want de verdachte verzette zich eerst tegen de aanhouding.

Uiteindelijk werd de verdachte naar Torentijd gebracht en zit daar vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Teresa (30-6-2023 om 16:59)
Als hij een bekende is waarom wacht de politie dan tot ze die die man op straat tegenkomen? Trouwens slecht idee om er achteraan te gaan je weet het niet tegenwoordig is ook niet je taak binnen zo'n reuze bedrijf.
Cookie-instellingen beheren