Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond na botsing met trekker bij Kapelle

Toegevoegd: 24-07-2023, 14.55 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KAPELLE - Op de Vierwegen (N289) bij Kapelle is maandag een persoon gewond geraakt nadat hij met een trekker in botsing was gekomen. De persoon werd naar het ziekenhuis gebracht. 


Omstreeks 13.20 uur kwam een automobilist met een trekker in botsing op de kruising van de Vierwegen (N289) en de N666. De ambulancedienst werd met spoed ter plekke gestuurd. Ook de politie kwam ter plaatse. De bestuurder van de auto werd door het ambulancepersoneel behandeld en meegenomen naar het ziekenhuis. 

De personenauto raakte zwaar beschadigd. Deze werd door bergingsbedrijf De Moor getakeld. De trekker kon zijn weg vervolgen. Medewerkers van de Provincie Zeeland hebben samen met de politie de kruising afgezet zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen. 


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo de Koeck (25-7-2023 om 15:21)
Blik met wielen, blijf maar werken, maar de afkorting boeren mest wagen is hier meer van toepassing. Gehaast figuur in snelle wagen, kan niet goed gaan, zien we dagelijks. Wie zal er weer voor de schade opdraaien? Kan haast niet WA verzekerd zijn vanwege zijn rijgedrag zoals ik hier lees.
fietser (25-7-2023 om 11:03)
En dat op een door VRI beveiligde kruising? Was de trekker niet groot genoeg? Keek ie alleen maar naar het groene licht en was de kruising nog niet vrij!? Beterschap aan de bestuurder. Flinke schade.
burger zeeland (25-7-2023 om 10:38)
Tuurlijk weer een BMW bestuurder...
Kees (25-7-2023 om 00:18)
Ah, de beroemde BMW rijder die even snel ervoor moet. Deze mafketel al vaak genoeg op mijn bumper gehad, haalt gekke capriolen uit. Zei het toevallig nog tegen mijn vrouw na weer een asociale actie van deze bestuurder, gaat niet lang duren en zie hier.
Arthur (24-7-2023 om 20:24)
BMW vs trekker, uitslag 0-1.
Lezer (24-7-2023 om 18:49)
@ Ed de Roo Wat een ontzettend domme en zinloze reactie ! Wat moet jij een leeg en eenzaam leven hebben Als dit je lol is
Cookie-instellingen beheren