Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Automobilist aangehouden na wilde achtervolging

Toegevoegd: 05-09-2023, 08.45 uur
Automobilist aangehouden na wilde achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Zeeuws-Vlaanderen iemand aangehouden na een wilde achtervolging. Het rijbewijs van de automobilist is ingenomen.


De bestuurder in kwestie kreeg van surveillerende agenten een stopteken maar dit werd genegeerd. Een achtervolging volgde en hierbij werd onder meer een rood verkeerslicht genegeerd. Volgens de politie zorgde de persoon meerdere keren voor gevaar en hinder voor overige weggebruikers.

De verdachte kon uiteindelijk alsnog worden aangehouden. Zijn rijbewijs werd direct ingenomen en het voertuig waarin de man reed, werd in beslag genomen. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (5-9-2023 om 18:47)
Prima job vd Politie, ze moeten NOG meer in burger rijden om de asso's met hun knal uitlaten Op te pakken, gastjes van 20-25 jr rijden in auto’s van 40 mile , ra ra ? Door werken verdiend ?
snor (5-9-2023 om 17:56)
Eeen pluim voor de Gendarmers,weer een idioot minder op de weg,,voorlopig dan
Een Terneuzenaar (5-9-2023 om 10:42)
Zal wel heel wat te verbergen hebben gehad tijdens de wilde achtervolging natuurlijk geprobeerd ergens uit boord te gooien zo te zien is hem of haar ook gelukt ivm het gene wat gedeeld is zal hij of zij zich wel moeten verantwoorden bij de rechter of een EMG-tje? Op eigen kosten uiteraard deze zijn niet mals beste opsluiten deze!
Ad Jonkers (5-9-2023 om 09:04)
Rijbewijs nooit meer teruggeven en auto in de shredder! Korte metten met zulke figuren.......
Cookie-instellingen beheren