Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Slachtoffer ongeval Lewedorp is Arnemuidenaar (57)

Toegevoegd: 12-09-2023, 10.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

LEWEWORP – Het slachtoffer dat vanmorgen om het leven kwam bij een eenzijdig ongeval op de Postweg bij Lewedorp is een 57-jarige man uit Arnemuiden.


Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 07.10 uur. Door nog onbekende oorzaak kwam de personenauto van de weg en reed tegen een boom. De bestuurder, een 57-jarige man uit Arnemuiden overleed ter plaatse.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Hierbij zijn meerdere getuigen gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (19-9-2023 om 12:56)
@karel het was de boom aan de andere zijde waar bewust op ingereden was. Deze boom is een andere automobilist enkele weken later op ingereden en vatte toen vlam @johan houmes zolang je op het asfalt blijft gebeurt er niks. De weg is daar veilig zat
Arthur (13-9-2023 om 06:49)
Misschien had de man geen gordel om, met een moderne auto vanaf 2000, overleef je een klap van 80 tegen een boom. 5th gear heeft dit getest.
karel (12-9-2023 om 22:00)
in 2017 het zelfde ongeluk ook op dinsdag de zelfde boom .toen was het bewust.
Sara (12-9-2023 om 21:52)
Wat een afschuwelijk bericht! Heel erg veel sterkte voor degenen die achter blijven. En mensen hou eens op met dat gespeculeer! Daar doe je de nabestaanden zo onwijs veel verdriet mee. Als de reden /oorzaak voor jouw oren is bestemd, hoor je dat vanzelf wel
Archaios (12-9-2023 om 20:21)
@Johan Houmes, wat nou als mensen bewust een einde aan hun leven maken? En ze daar een boom voor gebruiken of een trein? Moet je dan alle bomen weghalen alle snelheden verlagen? Of moet je alle treinen laten verdwijnen? Niets zal dan helpen, hoe vreselijk een evt. ongeluk/of een zelfmoord ook is, kunnen tegenhouden. Alle maatregelen ten spijt.
Koos P. (12-9-2023 om 20:03)
@Johan Houmes, Als we allemaal te voet zouden gaan of met de fiets dan zouden er ook veel minder dodelijke ongevallen zijn in het verkeer. Al die betuttelingen altijd. In de meeste gevallen doen mensen het zelf door met andere dingen bezig te zijn en niet goed de aandacht bij het verkeer houden.
Cookie-instellingen beheren