Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder ten val Bermweg Oost-Souburg

Toegevoegd: 12-09-2023, 14.26 uur
Medewerkers van een passerende zorgambulance boden de gewonde hulp.
Medewerkers van een passerende zorgambulance boden de gewonde hulp.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG - Een jongeman is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Bermweg in Oost-Souburg. Diverse omstanders boden hulp.


De jongeman kwam omstreeks 13.30 met zijn scooter ten val nadat hij tegen een fietspaaltje was aangereden. Diverse omstanders boden hulp. 

Medewerkers van een passerende zorgambulance ontfermden zich over het slachtoffer en hebben hem vervolgens overgedragen aan de opgeroepen ambulancemedewerkers. De jongeman is met letsel naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (13-9-2023 om 08:04)
Die paaltjes staan er zodat het geen racebaan wordt. En je moet gewoon opletten,dan gebeurt er niets. Nou beterschap voor die jongen.
Andre Fortanier (12-9-2023 om 22:03)
Hetzelfde als op de spoorstraat, elke week rijd er iemand tegen de paaltjes, we hebben zelfs nu een eerste hulp doos in de gang om te helpen. En de gemeente blijft zeggen dat er niks aan de hand is........Elke week een valpartij, blijkbaar veilig genoeg.
Cookie-instellingen beheren