Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stro in brand op perceel en in loods Philippine

Toegevoegd: 14-09-2023, 17.12 uur
Door: Eugène Harthoorn

PHILIPPINE - De brandweer is donderdagmiddag bij Philippine ingezet voor een brand op een veld en een naastgelegen loods. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


Aan de Kleine Stelledijk brak omstreeks 15.15 uur brand uit op een veld met stro. Later bleken in een loods ook enkele pakken stro in brand te staan. De brand op het perceel was snel onder controle. De brandweer heeft ingezet op het voorkomen van een uitbreiding. Dit hebben zij gedaan door de pakken uit de loods te halen en vervolgens nat te maken.

Met behulp van twee tankautospuiten en een schuimblusvoertuig werd de brand bestreden. Twee waterwagens werden ingezet om te voorzien in voldoende bluswater. Rond 16.25 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat er geen gevaar meer was voor uitbreiding en dat om die reden het sein 'brand meester' kon worden gegeven. Er wordt nog nageblust.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren