Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na steekpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2023, 23.29 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 50-jarige vrouw is dinsdagavond aangehouden naar aanleiding van een steekpartij in Vlissingen. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.


Het 24-jarige mannelijke slachtoffer bevond zich in de Sterkenburg toen rond 22.25 uur melding werd gemaakt van het geweldsincident. Het eigenlijke steekincident bleek te hebben plaatsgevonden in een flatgebouw aan de Bloemenlaan. Hier stelde de politie een plaats delict in. Een woning in het complex werd door agenten verzegeld.

Ambulancemedwerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Hij is door hen behandeld. Volgens de politie was het slachtoffer aanspreekbaar. Er wordt woensdag nader onderzoek gedaan naar het voorval. Mensen die meer weten over wat er is gebeurd kunnen zich melden via het algemene politienummer 0900-8844.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (20-9-2023 om 14:02)
Eens met vlissinger pas als je verantwoording hebt kun je het veranderen.(kennis) De rest van de reacties zijn nog beetje oude stijl. Pak ze pijnig ze opdat ik niet hoef na te denken. complexe wereld. Brandstapel doet het nog goed.
Jac (20-9-2023 om 11:44)
Ach kijk eens aan, twas weer tijd voor de wekelijkse steekpartij.......(diepe zucht). Wellicht was er reden voor maar de buurt in kwestie doe anders vermoeden.
Gangway (20-9-2023 om 10:23)
De jeugd van tegenwoordig waar gaat het toch allemaal heen. Nu zijn zelfs onze oudjes mensen aan het neersteken.
Epic Fail (20-9-2023 om 08:49)
Bloemenlaan, zegt genoeg.
Vlissinger (20-9-2023 om 08:35)
Beetje moeilijk oordelen zo. Is dat 24 jarige slachtoffer misschien haar zoon en is ze misschien compleet para (schizofrenie)? Of is het een uit de hand gelopen relatie? Zelfverdediging of pure haat omdat het slachtoffer de relatie wilde beeindigen...allemaal mogelijkheden. Misschien horen we er nog wat van.
Jos (20-9-2023 om 08:17)
Waarom kijk ik er niet vreemd van op .... Moet je daar 's avonds eens langstlopen, staan er soms meer dan 20 man lekker te blowen en te dealen. Dit wordt getollereerd door de gemeente want die plaatste zelfs een extra vuilnisbak die amper gebruikt wordt.
Cookie-instellingen beheren