Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek in woning steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 20-09-2023, 11.34 uur - Update: 20-09-2023, 12.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Aan de steekpartij dinsdagavond in Vlissingen ging een onderling conflict vooraf. Dat meldt de politie na een eerste onderzoek. Specialisten van de Forensische Opsporing en rechercheurs doen momenteel onderzoek in de flatwoning. waar het steekincident zou hebben plaatsgevonden en waar de verdachte werd ingerekend.


De hulpdiensten werden rond 22.20 uur op pad gestuurd nadat was gemeld dat zich aan de Sterkenburg iemand bevond die gewond was geraakt bij een geweldsincident. Ter plekke verklaarde het slachtoffer dat het incident had plaatsgevonden in een flatwoning aan de Bloemenlaan.

In de woning aan de Bloemenlaan werd een 50-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden als verdachte. Zij werd overgebracht naar een politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer werd door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis. De flatwoning werd dinsdagavond verzegeld. Specialisten van de Forensische Opsporing en rechercheurs zijn aan het einde van de ochtend bij het huis gearriveerd om nader onderzoek te doen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren