Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Middelbrand in woning Hofplein Middelburg

Toegevoegd: 29-09-2023, 16.12 uur - Update: 29-09-2023, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan het Hofplein in Middelburg heeft vrijdagmiddag brand gewoed. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


De brand werd rond 15.30 uur ontdekt waarna gezien de locatie direct al meerdere brandweerwagens werden opgeroepen. Rond 16.05 uur werd formeel opgeschaald naar middelbrand. In de tussentijd had de brandweer het vuur echter al geblust. Bij de brand zijn twee tankautospuiten en een ladderwagen ingezet.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft korte tijd brand gewoed in de badkamer van de betreffende woning. De hulp van Stichting Salvage is ingeroepen om de bewoners te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren