Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Arrestatie in Middelburg vanwege geweldsdelict

Toegevoegd: 11-10-2023, 22.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanwege een geweldsdelict is woensdagavond in Middelburg iemand aangehouden door de politie. Bij de arrestatie werden ook leden van het zogeheten flexteam ingezet.


Details over het geweldsincident kon de politie woensdagavond nog niet geven, maar duidelijk is wel dat in de loop van de avond meerdere politie-eenheden naar één van de studentenflats aan de Kanaalweg gestuurd om een verdachte in de zaak aan te houden. Naast een officier van dienst, een noodhulpauto en een hondengeleider werden ook leden van het flexteam ingezet.
 
Na de arrestatie, die rond 21.15 uur plaatsvond, heeft de politie een scooter in beslag genomen die achter één van de studentenflats stond. Agenten hebben de scooter in een busje geladen en vervolgens naar een politiebureau gebracht. De politie verwacht donderdag meer details te kunnen geven over het voorval.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C (12-10-2023 om 15:33)
@Justitia https://rothuizen-architecten.nl/project/studentenhuisvesting/
Justitia (12-10-2023 om 12:09)
@Staartje Hoezo , was je getuige ?
Staartje (11-10-2023 om 23:27)
Lekkere studenten...
Cookie-instellingen beheren