Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder vlucht na aanrijding letsel Middelburg

Toegevoegd: 12-10-2023, 12.03 uur
Scooterrijder vlucht na aanrijding letsel Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is woensdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een botsing met een scooter. De tegenpartij ging er na de aanrijding vandoor maar kon even later worden aangehouden.


De fietser en de scooterrijder kwamen rond 16.10 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Gortstraat en het Plein 1940. De scooterrijder ging er volgens de politie na de botsing vandoor. Hij kon echter vrij snel worden aangehouden. Het gaat om een 19-jarige inwoner van Zoutelande, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

De fietser raakte bij het ongeluk gewond. Ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd. De politie doet nader onderzoek naar de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim Huibregtse (14-10-2023 om 08:52)
Omdat ik kinderverlamming heb gehad rijd ik op driewieler. En zelfs dan komen die scooters nog als een gek langs gescheurd. Ik heb van pure ellende een zwaailicht op m'n rekje gemonteerd. Maar die is ook al gestolen door een jaloerse sportduiker
Ries (12-10-2023 om 22:17)
@ Kre Lis. Zou wel bijzonder zijn in deze tijd. Zal eerder op de zeebaars zijn geweest
Kre Lis (12-10-2023 om 21:12)
Niet erg netjes om door te rijden natuurlijk. Bijzonder dat er bij staat dat hij uit Zoutelande komt. Dan kan het natuurlijk nog zo zijn dat hij op de geep ging vissen
Ad Jonkers (12-10-2023 om 12:32)
Het meest laffe om te doen; doorrijden na een aanrijding met letsel en -gelukkig- strafbaar. Sterkte aan de gewonde fietser. Hopelijk vallen de verwondingen mee! De scooterrijder mag zijn voertuig definitief inleveren en daarna toekijken hoe het object wordt vernietigd.
Cookie-instellingen beheren