Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Overleden persoon in garagebox Nieuw-Namen

Toegevoegd: 07-11-2023, 11.07 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - De politie onderzoekt een overlijden in een garagebox in Nieuw-Namen. Het slachtoffer werd vanochtend ontdekt. De opgeroepen hulpdiensten bleken niets meer voor hem/haar te kunnen doen.


De persoon werd rond 09.50 uur aangetroffen bij de Hermelijnstraat. Twee ambulanceteams werden opgeroepen om hulp te verlenen en de brandweer werd gealarmeerd zodat metingen gedaan konden worden. Een woordvoerster van de politie laat weten dat de hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer konden doen.

De Forensische Opsporing is ingeschakeld om nader onderzoek te doen naar de toedracht van het overlijden. De brandweer heeft ter plaatse schermen geplaatst.

Later meer


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren