Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Persoon Nieuw Namen kwam niet door misdrijf om het leven

Toegevoegd: 07-11-2023, 15.02 uur
Volgens de politie is er geen misdrijf in het spel.
Volgens de politie is er geen misdrijf in het spel.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

NIEUW NAMEN – De politie heeft het onderzoek naar het overlijden van de persoon in Nieuw Namen afgesloten. Er is geen sprake van een misdrijf, aldus de politie.


De hulpdiensten werden vanmorgen opgeroepen voor een incident aan de Hermelijnstraat. Ter plekke bleek dat er een onbekende lucht hing. Er werd ook een overleden persoon aangetroffen. De politie startte direct een onderzoek op waarbij de Forensische Opsporing onderzoek deed naar de oorzaak van het overlijden.

De politie laat desgevraagd weten dat er geen sprake van een misdrijf.


 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren