Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand bij werkzaamheden Buitenhaven Terneuzen

Toegevoegd: 20-11-2023, 12.44 uur - Update: 20-11-2023, 13.13 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij werkzaamheden in de Buitenhaven in Terneuzen is maandag aan het begin van de middag brand ontstaan. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd rond 12.10 uur ontdekt en woedt volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) buiten in een snijset. "Medewerkers staan op veilige afstand. In de naaste omgeving staan wel nog andere materialen. Er staat een gasfles in de buurt die lek is, we laten deze gecontroleerd leeglopen. De gasfles is onderdeel van de snijset die in brand staat. Dit zal blijven branden totdat de fles leeg is", zo meldt de Veiligheidsregio. 

Er zijn twee blusvoertuigen en een waterwagen opgeroepen om de brand te bestrijden. Er is verder geen gevaar voor uitbreiding, zo heeft de brandweer inmiddels geconcludeerd.

Later meer


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (20-11-2023 om 15:29)
En gisteravond in vlissingen oost? #borsele??? Ook een flinke brand zag ik op video.
Cookie-instellingen beheren