Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 44 km

Weer integrale controle op Arnestein Middelburg

Toegevoegd: 22-11-2023, 10.28 uur
Weer integrale controle op Arnestein Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg heeft dinsdag opnieuw een integrale controle plaatsgevonden. Vorige week donderdag gebeurde dat ook al. Bij de controle van dinsdag zijn geen grote misstanden geconstateerd.


Samen met de politie, de Belastingdienst en Orionis Walcheren ging de gemeente Middelburg langs bij negen verschillende adressen. Ook dit keer waren speurhonden aanwezig. Evenals bij de afgelopen controles, was er ook bij deze controle sprake van een beperkt aantal overtredingen. In twee gevallen was er sprake van een overtreding van de regelgeving op het gebied van het bouwbesluit vanwege de aanwezigheid van niet gekeurde brandblussers.

De Belastingdienst heeft in één geval een waarschuwing gegeven voor het niet op orde hebben van de administratie. De gemeente gaat in één geval onderzoeken of er sprake is van bedrijfsmatig handelen in plaats van hobbymatig handelen. Naast bovenstaande zaken heeft de controle weer interessante informatie opgeleverd voor de diverse deelnemende partijen, zo laat een woordvoerder van de gemeente weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren