Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand frituurhuisje Truffinoweg Hulst

Toegevoegd: 24-11-2023, 10.27 uur - Update: 24-11-2023, 19.13 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In een frituurhuisje naast een gebouw aan de Truffinoweg in Hulst is vrijdagochtend brand uitgebroken. Vanwege de brand zijn enkele ruimtes van het naastgelegen ouderenzorglocatie De Blaauwe Hoeve ontruimd. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


De brand woedt naast De Blaauwe Hoeve. Rond 10.10 uur kwam de eerste brandmelding binnen, waarna al snel twee blusvoertuigen en een waterwagen werden opgeroepen. Inmiddels is duidelijk dat de inzet van de waterwagen niet nodig is en dat de inzet van de twee blusploegen voldoende is. Ondanks de snelle inzet van de hulpdiensten is het frituurhuisje in vlammen opgegaan.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is er geen gevaar voor uitbreiding naar naastgelegen gebouwen. Wel is in verband met de rook in het naastgelegen complex van De Blaauwe Hoeve een aantal ruimtes ontruimd. "Mensen worden op een andere plek in het gebouw opgevangen", zo meldt de Veiligheidsregio.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (24-11-2023 om 21:22)
Met de vlam in de frituur, scheur ik door de blauwe Hoeve heen. Dit is een cynisch grapje. Heel erg voor de eigenaar. Hoop dat de mensen willen doneren om deze persoon te helpen weer op nieuw te kunnen starten.
Erik (24-11-2023 om 13:15)
Altijd vervelend...... Maar, de frikandellen zijn in ieder geval gaar en op temperatuur.... ( grapje, om het leed iets dragelijker te maken....
Cookie-instellingen beheren