Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in Wolphaartsdijk, één aanhouding

Toegevoegd: 26-11-2023, 21.16 uur - Update: 26-11-2023, 21.39 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - In een pand in Wolphaartsdijk is zondagavond een dode man aangetroffen. De politie heeft één persoon aangehouden. Er is een onderzoek opgestart naar de verdere omstandigheden.
 
Een politiewoordvoerder meldt dat het slachtoffer een mannelijke bewoner is van een arbeidmigrantenhotel aan de Lepelstraat. Het slachtoffer werd rond 19.00 uur aangetroffen, zo heeft de politie rond 21.15 uur bekendgemaakt.
 
"De doodsoorzaak wordt onderzocht. Een bewoonster is aangehouden. De politie onderzoekt of zij betrokken is", zo laat de politie weten. Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) zijn ingeschakeld om nader onderzoek te doen naar het overlijden.
 
Later meer

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren