Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand Spoorstraat ‘s-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 28-11-2023, 00.58 uur - Update: 28-11-2023, 01.22 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - In een woning aan de Spoorstraat in 's-Heer Arendskerke is maandagavond laat brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


Na de eerste melding, rond 23.20 uur, werden de blusploeg van Wolphaartsdijk en de ladderwagen van Goes opgeroepen. Na 25 minuten werd middelbrand afgegeven en rukte ook de blusploeg van Heinkenszand met spoed uit. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ontstond de brand in de schoorsteen en breidde deze zich uit naar de vloer tussen de begane grond en de eerste verdieping. Er moesten sloopwerkzaamheden worden verricht om bij de brandhaard te komen. Rond 01.00 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.

Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de ontstane schade.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren