Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Man Wolphaartsdijk stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 29-11-2023, 10.59 uur - Update: 29-11-2023, 11.04 uur
De politie deed urenlang onderzoek in het hotel.
De politie deed urenlang onderzoek in het hotel.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK - De man die zondagavond dood aangetroffen was in een hotel in Wolphaartsdijk, stierf een natuurlijke dood, dat heeft de politie vanochtend bekendgemaakt na onderzoek.


De politie deed een uitgebreid onderzoek nadat aan het begin van de avond in een arbeidsmigrantenhotel een overleden man was aangetroffen. De politie deed onder andere onderzoek naar de doodsoorzaak van de man. De politie hield destijds een bewoonster aan. Er werd onderzocht of zij betrokken was.

De politie heeft vandaag het onderzoek afgerond en laten weten dat de man een natuurlijke dood is gestorven. De vrouw is gisterenavond weer in vrijheid gesteld. Voor de bewoners van het pand wordt nazorg geregeld vanwege de impact die het incident heeft gemaakt, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JR (30-11-2023 om 09:16)
@ Joris er zal op moment van aanhouding genoeg reden geweest zijn voor nader onderzoek. dan kun je niet anders doen dan zo iemand aanhouden, dat vervolgens het onderzoek 2 dagen duurt is idd vrij lang. In China en Rusland gaat het echt anders ! Dan ben je hier echt beter af!
Joris (29-11-2023 om 17:39)
Dus de aangehouden vrouw was schuldig totdat de onschuld bewezen was? Ik dacht dat dat in Nederland andersom was maar we gaan blijkbaar eerst mensen vastzetten en dan uit alle macht proberen bewijzen te fabriceren. Lijkt meer op de Chinese of Russische methode. Sorry mevrouw dat we je 2 dagen en nachten hebben opgesloten terwijl je onschuldig bent maar dat is onze nieuwe manier van opsporen. In mijn ogen krankzinnig en diepgezonken voor een westers 'vrij' land.
Cookie-instellingen beheren