Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetballer mishandeld tijdens wedstrijd, één arrestatie

Toegevoegd: 03-12-2023, 03.57 uur - Update: 03-12-2023, 08.44 uur
Voetballer mishandeld tijdens wedstrijd, één arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Tijdens een voetbalwedstrijd op sportpark IJzendijke in diezelfde plaats is zaterdag een speler mishandeld door een tegenstander. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie.


De mishandeling vond rond 16.30 uur plaats op het voetbalveld aan de Mauritsweg. Volgens de politie werd het slachtoffer, een 18-jarige man uit IJzendijke zo hard tegen het hoofd geslagen dat hij buiten bewustzijn raakte.

Voor het slachtoffer werd naast een ambulanceteam ook een traumahelikopter opgeroepen maar de inzet hiervan werd rond 16.55 uur geannuleerd. De helikopter vloog toen ter hoogte van ‘s-Heer Arendskerke.

De politie meldt dat de gewonde per ambulance is overgebracht naar een ziekenhuis en dat deze hier ook moest blijven. De verdachte is aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Axel. Hij is ingesloten.

Agenten hebben ter plekke getuigen gehoord. De verdachte zal later worden verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (4-12-2023 om 21:35)
@Nairo, gezien je reactie, kan je zien dat je niet veel verstand heb. Door familie van een reageerde er bij te halen. Mijn moeder is trouwens al ruim 30 jaar geleden gestorven.
john (4-12-2023 om 06:46)
Poging tot doodslag ?
Nairo (3-12-2023 om 22:37)
Schorsing moeten ze aan je moeder geven michel was je erbij? Als iemand jou een klap geef blijf jij gwn kijken?
Klaas vaak (3-12-2023 om 19:35)
Blijkbaar is geweld , slopen van andermans spullen en rellen heel normaal bij voetbal. Helaas op kosten van de belastingbetaler. Bij motorsport zie je deze taferelen gewoon niet. Van mij mag het voetbal spel zonder publiek gespeeld worden zodat de fans thuis iemand kunnen mishandelen en privé spullen kunnen slopen.
R (3-12-2023 om 18:23)
@ ad jonkers is er behalve reageren op elk bericht hier nog iets wat je echt bezig houd ga ern hobby zoeken.
supporter van ........ (3-12-2023 om 16:03)
niet normaal dit noem je geen voetbal zowel speler als zijn sportclub moeten hier voor boeten....hij is niet voor niks bij andere clubs niet welkom meer want dit is niet de eerste keer.speler van ijzendijke heel veel beterschap gewenst
Cookie-instellingen beheren