Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Vakantiehuis Wolphaartsdijk onbewoonbaar na brand

Toegevoegd: 03-12-2023, 12.35 uur - Update: 03-12-2023, 13.13 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - De brandweer heeft zondag meerdere voertuigen ingezet om een woningbrand op een vakantiepark in Wolphaartsdijk te blussen. Er is niemand gewond geraakt.


De brand werd omstreeks 11.25 uur gemeld vanaf het Roompotpark Veerse Kreek aan de Veerweg. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar een middelbrand. Twee blusvoertuigen, een autoladder en een watertankwagen rukten uit om de brand te bestrijden.

Volgens de Veiligheidsregio woedde de brand in de sauna op de eerste verdieping van een vakantiewoning. De bovenverdieping van het huisje is volledig uitgebrand. De bewoners bleven ongedeerd maar zij kunnen niet terug in het huisje. De personen worden opgevangen door het vakantiepark.

Rond 12.30 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De hulp van Stichting Salvage is gevraagd om te helpen bij het beperken en afhandelen van de schade. Een deel van het Wolphaartsdijkseveer was vanwege de brand tijdelijk door de politie afgezet maar inmiddels is deze weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren