Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden na woningbrand Vlissingen

Toegevoegd: 16-12-2023, 02.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een woningbrand in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een dodelijk slachtoffer gevallen. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


De overleden persoon werd gevonden in een woning aan de Anjelierenlaan. Rond 01.30 uur werd ontdekt dat brand woedde in het rijtjeshuis. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand. Er werd uitgerukt met meerdere blusvoertuigen, een hoogwerker en een ladderwagen.

De brand zelf was beperkt van omvang en rond 01.50 uur had de brandweer het vuur al onder controle. Even later kon ook het formele sein 'brand meester' worden gegeven. De Veiligheidsregio heeft vervolgens rond 02.20 uur bekendgemaakt dat in de woning een overleden persoon was aangetroffen.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (16-12-2023 om 06:53)
Rust zacht Dolf
Cookie-instellingen beheren