Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 251 km

Politie onderzoekt fatale woningbrand Vlissingen

Toegevoegd: 16-12-2023, 04.54 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet nader onderzoek naar de brand waarbij vannacht in Vlissingen een persoon om het leven kwam. Het vuur woedde in een tussenwoning aan de Anjelierenlaan.


Verschillende brandweerwagens werden rond 01.30 uur naar de woning gestuurd nadat was ontdekt dat hier brand woedde. De brandweer schaalde op naar middelbrand maar men had het vuur snel onder controle. Binnen in de woning werd desondanks een overleden persoon aangetroffen, zo maakte de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) eerder al bekend.

De Forensische Opsporing (FO) is ingeschakeld om nader onderzoek te doen naar het overlijden en de oorzaak van de brand. Rond de woning aan de Anjelierenlaan zijn vannacht zwarte schermen geplaatst. Details over het slachtoffer zijn overigens nog niet bekendgemaakt. Zo is bijvoorbeeld nog onbekend of het gaat om een bewoner en wat diens identiteit is.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (16-12-2023 om 07:25)
RIP! Sterkte aan de familie en andere naasten maar in deze ihb ook aan alle hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren