Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 379 km

Arrestatieteam houdt verdachte aan in Vlissingen

Toegevoegd: 17-12-2023, 14.43 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een arrestatieteam van de politie heeft zondag aan het begin van de middag in Vlissingen een inval gedaan. Hierbij is ook iemand aangehouden. 


Leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) vielen tegen 14.00 uur een portiekwoning aan de Paul Krugerstraat binnen tussen de Van Dishoeckstraat en de Keersluisbrug. Vervolgens werd een man aangehouden. Hij werd geblinddoekt afgevoerd in een opvallende politiewagen.

Rond kwart over twee vertrokken de auto's van het arrestatieteam weer. Zij voerden daarbij optische licht- en geluidsignalen. De politie kon vanmiddag alleen bevestigen dat een arrestatie heeft plaatsgevonden in het kader van een lopend recherche-onderzoek en dat naar aanleiding daarvan een huiszoeking wordt gedaan. Waarvan de persoon precies wordt verdacht, kan nog niet worden medegedeeld.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anon (18-12-2023 om 11:52)
@Jaap "Zou het gemeentebestuur van deze parel aan de Schelde enig besef hebben hoeveel tuig ze in hun stad hebben". Nee dat hebben ze niet, sterker nog ze weten helemaal niets van wat er in de stad afspeelt. Ze zijn alleen maar druk met project ontwikkelaars om de ene na de andere elite flat uit de grond te stampen en zo snel mogelijk de kas te vullen. Het verval van Vlissingen is denk ik ook niet meer terug te draaien.
Mijn mening (17-12-2023 om 15:30)
Top, aanpakken dat gespuis .vlissingen zit er vol mee.
Jaap (17-12-2023 om 15:25)
Zou het gemeentebestuur van deze parel aan de Schelde enig besef hebben hoeveel tuig ze in hun stad hebben, zo ja, neem eens maatregelen en schoon de stad op, in samenwerking met woningcorporaties. Geldt overigens voor veel gemeenten in dit overtolerante land.
Cookie-instellingen beheren