Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Geen misdrijf bij overlijden in Middelburg

Toegevoegd: 18-12-2023, 17.19 uur
De politie deed vandaag urenlang onderzoek in de woning.
De politie deed vandaag urenlang onderzoek in de woning.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De persoon die maandagochtend levenloos werd aangetroffen in Middelburg, kwam niet om het leven door een misdrijf. Dat heeft de politie bekendgemaakt na onderzoek.


Ambulancemedewerkers werden rond 08.30 uur naar een woning aan de Oranjelaan gestuurd maar zij bleken niets meer voor het slachtoffer te kunnen doen. De politie kwam ook ter plekke en die startte een nader onderzoek naar de omstandigheden waarin het slachtoffer was komen te overlijden.

Aan het einde van de middag meldde de politie dat het onderzoek was afgerond en dat hieruit naar voren was gekomen dat geen sprake was van een misdrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren