Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na melding over wapens in huis Middelburg

Toegevoegd: 03-01-2024, 14.48 uur
Arrestatie na melding over wapens in huis Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben woensdagochtend in een woning in Middelburg een boksbeugel en harddrugs aangetroffen. Eén persoon is aangehouden.


Het (recherche)team Walcheren had volgens een politiewoordvoerster een melding ontvangen dat er mogelijk wapens aanwezig waren in een woning aan de Prinsenhove. Het flexteam van de politie werd opgeroepen om te ondersteunen bij lopende het onderzoek.

Vanochtend gingen agenten de woning binnen. Vervolgens vond een doorzoeking plaats. Hierbij werden volgens de politie een boksbeugel en ongeveer 10 gram harddrugs aangetroffen. "De bewoner is aangehouden en zit vast voor verhoor", zo laat de politie desgevraagd weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeelander (4-1-2024 om 23:50)
@Vlissinger, wauw een dealer? 10gr is voor persoonlijk gebruik hoor, ik kan uit niks opmaken dat het om een dealer zou gaan. Dit was duidelijk iemand die de drugs voor zichzelf had. Een boksbeugel, waarschijnlijk iemand die interessant wilde zijn en hem via aliexpres heeft gekocht. Niet gelijk van het ergste uitgaan, dat is een heel rustige wijk.
Vlissinger (4-1-2024 om 09:00)
@Ditjes en datjes, beetje te simpel gedacht, want daar gaat zo'n inval niet om. Vaak zijn dit kleine dealertjes die voor een grote crimineel zijn gaan werken. De drugs die ze dealen is vaak ergens anders opgeslagen en dat weet de politie ook wel. Nee, dit soort invallen worden gedaan om af te schrikken. Dat ze hun leven niet vergooien aan de criminaliteit want zodra ze er te diep inzitten komen ze er steeds moeilijker uit doordat hun psychopatische leider (die op het begin zo aardig leek) steeds meer macht over ze heeft.
Ditjes en datjes (3-1-2024 om 19:52)
Poepoehhh Wat een vondst!!!!
Cookie-instellingen beheren